Credits: The CWCredits: The CW

Hart of Dixie en Beauty and the Beast verlengd, The Originals besteld

door • 27/04/2013 • NieuwsReacties (2)650

The CW heeft Hart of Dixie en Beauty and the Beast vernieuwd. Ook heeft het kleine netwerk The Vampire Diaries‘ spin-off The Originals besteld.

Hoewel Rachel Bilsons Hart of Dixie het met een gemiddelde van 1,5 miljoen kijkers niet heel goed doet, besloot The CW de dramaserie toch een derde seizoen te geven. Voor Beauty and the Beast (zie foto) betekent de verlenging een tweede seizoen. “We zijn heel blij dat we Hart of Dixie en Beauty and the Beast volgend seizoen kunnen terugbrengen. Beide series blijven op creatief gebied sterk en zijn meeslepend, en hun fans zijn ongelooflijk gepassioneerd”, bracht The CW president Mark Pedowitz in een verklaring naar buiten.

In de afgelopen aflevering van The Vampire Diaries zette The CW een deur open naar de spin-off door zich te focussen op het verhaal van Klaus (Joseph Morgan). The Orginals draait namelijk om Klaus’ terugkeer naar New Orleans, waar hij eeuwen geleden hielp bij het opbouwen van een wijk. De aflevering waarin de voorzet op de pilot werd gegeven, deed het met 2,2 miljoen kijkers zo goed dat The CW meteen de spin-off bestelde. “Nadat we gisteren naar de episode van The Vampire Diaries keken, wisten we meteen dat we meer van The Originals wilden”, aldus Mark Pedowitz.

Gerelateerde berichten

2 Responses to Hart of Dixie en Beauty and the Beast verlengd, The Originals besteld

  1. Ik ook. Nu Smash en Bunheads nog haha.

  2. Steffie van Rhee zegt:

    Jaaa! Moeten allebei terugkomen, al vrees ik voor allebei :-(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.