Credits: NBCCredits: NBC

Hannibal slaat vierde aflevering over

door • 19/04/2013 • NieuwsReacties (0)355

In de nasleep van de bomaanvallen tijdens de marathon in Boston slaat Hannibal de aankomende aflevering over. Na Revolution en Castle probeert ook de nieuwe serie zo rekening te houden met de gevoelige gebeurtenissen.

Gisteren werd de derde aflevering van Hannibal uitgezonden, maar de tv-serie slaat volgende week de vierde over. In die aflevering zitten namelijk kinderen die elkaar vermoorden en dat maakt de serie nog gewelddadiger en griezeliger. Daarom wordt er een sprong gemaakt naar de vijfde episode, maar NBC liet aan Variety weten dat de kijkers zich geen zorgen hoeven te maken over de continuïteit van het verhaal.

“We willen respectvol zijn tegenover het sociale klimaat waarin we ons nu bevinden”, zei Hannibal-bedenker Bryan Fuller tegen Variety. “Ik wil niet dat iemand naar de serie kijkt en een negatieve ervaring heeft.” Eerder besloten andere tv-series ook al om bepaalde afleveringen uit te stellen of niet uit te zenden. Zo had ABC een aflevering van Castle op het programma staan waarin het team een bom moet ontmantelen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.