Credits: FoxCredits: Fox

Groen licht voor vier Fox-komedieseries

door • 09/05/2013 • NieuwsReacties (0)425

Fox bijt het spits af en bestelt als eerste netwerk een hoop komedieseries voor seizoen 2013-2014. Het netwerk gaat onder andere verder met Us & Them met Jason Ritter en Alexis Bledel.

De romantische komedieserie had de werktitel Friends & Family, maar zal dit najaar te zien zijn als Us & Them (zie foto). Ritter en Bledel spelen Gavin en Stacey, een koppel dat een lange afstandsrelatie heeft. Alsof dat al niet moeilijk genoeg is, hebben ze ook continu te maken met de bemoeienis van vrienden en familie. Wij hadden al voorspeld dat deze pilot het zou overleven en zijn blij dat het daadwerkelijk zo is.

Fox bestelt ook een nieuwe komedie met Andy Samberg in de hoofdrol. In Brooklyn Nine-Nine speelt hij één van de agenten van een politiebureau aan de rand van New York. Andre Braugher, Terry Crews, Melissa Fumero en Joe Lo Truglio maken ook deel uit van de cast.

Cougar Towns uitvoerende producent Kevin Biegel gaat ook in zee met Fox. Hij brengt Enlisted, over drie totaal verschillende broers die samen in een legerbasis in Florida werken. De komedieserie is gebaseerd op de relatie die Biegel heeft met zijn broers. De cast bestaat uit Keith David, Geoff Stults, Parker Young, Angelique Cabral en Chris Lowell.

Biegels Cougar Town-collega Bill Lawrence krijgt er ook een nieuwe serie bij. Lawrence’s coming-of-age verhaal Surviving Jack is gebaseerd op bestseller I Suck at Girls. Christopher Meloni speelt een man die een vader wordt en zijn zoon wordt een man.

Al vroeg in dit pilotseizoen gaf Fox groen licht aan zes afleveringen van Seth MacFarlane’s nieuwste komedie Dads. Het draait om twee succesvolle dertigers wiens levens compleet op hun kop worden gezet wanneer hun vreselijke vaders onverwachts bij hen intrekken. Hoofdrollen zijn er voor Seth Green, Giovanni Ribisi, Brenda Song, Peter Riegert, Martin Mull, Tonita Castro en Erin Pineda.

Lees hier met welke dramaseries Fox het nieuwe televisieseizoen in gaat.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.