Credits: Richard Cartwright / ABCCredits: Richard Cartwright / ABC

Geen vijfde seizoen voor Revenge

door • 30/04/2015 • NieuwsReactie (1)1122

Emily Thornes zoektocht naar wraak komt na vier seizoenen tot een einde. ABC heeft besloten om dramaserie Revenge geen vijfde seizoen te geven.

“We kunnen onze fans officieel melden dat dit het einde zal zijn van het verhaal”, vertelt Showrunner Sunil Nayar aan TVLine. “We hebben met het netwerk gesproken en wilden ervoor zorgen dat we ons er goed bij voelden. Nu iedereen de finale gezien heeft – die fantastisch is – begrijpt iedereen ook dat, hoeveel we ook van de show houden, dit het punt is waarop het moet eindigen.”

De laatste aflevering van het vierde seizoen wordt op 10 mei uitgezonden, wat betekent dat er nog slechts twee afleveringen te zien zullen zijn.

Gerelateerde berichten

One Response to Geen vijfde seizoen voor Revenge

  1. Wurns zegt:

    Ik heb inmiddels alle afleveringen gezien. Via ”watchseries.ag”. Ik had het persoonlijk niet passend gevonden wanneer er daadwerkelijk een 5e seizoen bij zou komen. Zo is het goed, the story has been told.

    Wel zou ik ’t ontzettend gaaf vinden wanneer de personages terug zouden keren voor een hollywood film. Waarin een nieuw verhaal wordt verteld. Ik hoop dus ook ooit weer van Revenge te horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.