Credits: NBCCredits: NBC

Geen derde seizoen voor Smash

door • 11/05/2013 • NieuwsReacties (0)220

Het doek valt voor Smash. NBC’s musicaldrama wordt na twee seizoenen gecanceld.

Smash, van uitvoerend producent Steven Spielberg, was vorig seizoen een opmerkelijk succes voor NBC, toen de serie volgde na The Voice op maandagavond. De verhaallijnen werden echter steeds verder gezocht, waardoor veel kijkers afhaakten. Voor het tweede seizoen onderging de show grote creatieve veranderingen en veel vaste rollen werden eruit geschreven, maar zonder The Voice als ‘lead-in’ daalden de kijkcijfers naar een dieptepunt.

NBC heeft ervoor gekozen om het Broadway drama, met in de hoofdrollen Debra Messing, Katherine McPhee en Megan Hilty, na twee seizoenen te cancelen. Omdat dit seizoen zo matig werd bekeken, werd het tijdslot in maart al verschoven naar de zaterdag. Ondanks dat er meerdere Broadway-sterren kwamen opdraven, waaronder Jennifer Hudson en cameo’s van Rosie O’Donnell en Liza Minnelli, trok de ooit zo geprezen serie steeds minder kijkers naar zich toe.

Het tweede en zeventien afleveringen tellende seizoen van Smash zal eindigen op 26 mei. Deze aflevering zal twee uur duren en is geschreven als een seriesfinale.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.