GoT-s04e04-VP

Game of Thrones: Oathkeeper

door • 30/04/2014 • FeaturesReacties (0)364

Wekelijks bespreekt Julien Dom de nieuwste Game of Thrones-aflevering. Wat gebeurde er en wat mag niet gemist worden? Deze week aflevering vier van seizoen vier: Oathkeeper.

We zijn en blijven SERIEVISIE, dus we bekijken alleen de serie en hebben het niet over het boek. Wees dus niet bang voor spoilers over de nog komende afleveringen.

Lady Olenna doet even een boekje open over haar seksleven, of we het willen weten is een tweede. Vervolgens laat ze even de bek van Margaery, en die van ons, openvallen door te vertellen dat ze honderd procent zeker weet dat Tyrion niet Joffrey heeft vermoord. Cersei is nog altijd boos op Tyrion en Jaime. Dat zet Jaime aan tot het op pad sturen van Brienne. Zij moet Sansa zoeken en beschermen. Wat een emotionele scène! Krijgen we in de toekomst misschien een gevecht tussen Briene en Jaime om het leven van Sansa? En wat moeten we denken van het feit dat Hodor is neergestoken? Zal hij seizoen vijf wel halen? Kijk mee met de foto-recap van deze week, enkel op SERIEVISIE.nl.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Volgende week aflevering vijf: First of His Name

Eerdere afleveringen:
Aflevering één: Two Swords
Aflevering twee: The Lion and the Rose
Aflevering drie: Breaker of Chains

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.