GoT-s04e07 - VP

Game of Thrones: Mockingbird

door • 21/05/2014 • FeaturesReacties (0)432

Wekelijks bespreekt Julien Dom de nieuwste Game of Thrones-aflevering. Wat gebeurde er en wat mag niet gemist worden? Deze week aflevering zeven van seizoen vier: Mockingbird.

We zijn en blijven SERIEVISIE, dus we bekijken alleen de serie en hebben het niet over het boek. Wees dus niet bang voor spoilers over de nog komende afleveringen.

Vorige week werd er niet gemoord, deze week was het bijna niet te tellen hoeveel man er gruwelijk ten einde kwam. The Hound brak een nekje, Arya stak iemand in z’n hart met ‘Needle’, Ser Gregor hakte zwervers/gevangenen met bosjes tegelijk neer en Peter Baelish vermoordde Lysa Arryn. In het oosten bij Khaleesi gebeurt momenteel niet veel, Yunkai wordt binnenkort herovert dus een reisje richting King’s Landing laat nog op zich wachten. In het noorden wil Jon Snow de tunnel in The Wall dichtgooien, maar niemand van de hoge heren steunt dit plan. Weten zij dan niet wat iedereen wel weet: Winter is coming!

Ook een vermelding waard zijn de borsten van Carice van Houten oftewel Melisandre, een kort dialoog dat evengoed met kleding gehouden kon worden als zonder, maar dat laatste vindt niemand erg. Naast de moord die Peter Baelish heeft uitgevoerd, is ook Prince Oberyn van groot belang deze week. Hij heeft aangeboden om voor het leven van Tyrion het op te nemen tegen Ser Gregor. Oberyns haat tegen Oberyn is het begin om zijn zus te wraken. Zij en haar kinderen werden vermoord door Gregor.

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Over twee weken aflevering acht: The Mountain and the Viper. 25 juni wordt er geen nieuwe aflevering van Game of Thrones uitgezonden.

Eerdere afleveringen:
Aflevering één: Two Swords
Aflevering twee: The Lion and the Rose
Aflevering drie: Breaker of Chains
Aflevering vier: Oathkeeper
Aflevering vijf: First of His Name
Aflevering zes: The Laws of Gods and Men

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.