GoT-s04e05 - VP

Game of Thrones: First of His Name

door • 07/05/2014 • FeaturesReacties (0)515

Wekelijks bespreekt Julien Dom de nieuwste Game of Thrones-aflevering. Wat gebeurde er en wat mag niet gemist worden? Deze week aflevering vijf van seizoen vier: First of His Name.

We zijn en blijven SERIEVISIE, dus we bekijken alleen de serie en hebben het niet over het boek. Wees dus niet bang voor spoilers over de nog komende afleveringen.

Na het spektakel van de afgelopen weken kunnen we deze aflevering als rustig beschouwen, maar dat betekent niet dat er weinig gebeurde. Cersei lijkt te geloven dat een huwelijk tussen Tommen en Maergery best wel eens goed zou kunnen zijn voor de Lannister-familie. Een inval van Khaleesi in Westeros zal nog even op zich laten wachten en de Stark-reünie tussen Jon en Bran is er niet van gekomen. Bran is inmiddels weer op vrije voeten, maar besloot te vertrekken voordat hij Jon de hand kon schudden. Oja Hodor leeft ook nog altijd, er is meer nodig om een reus als hem neer te krijgen. Hodor! Kijk mee met de foto-recap van deze week, enkel op SERIEVISIE.nl.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Volgende week aflevering zes: The Laws of Gods and Men

Eerdere afleveringen:
Aflevering één: Two Swords
Aflevering twee: The Lion and the Rose
Aflevering drie: Breaker of Chains
Aflevering vier: Oathkeeper

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.