Game-Thrones-S4-Children-Brienne-Hound

Game of Thrones: The Children

door • 26/06/2014 • FeaturesReacties (0)553

Wekelijks bespreekt Julien Dom de nieuwste Game of Thrones-aflevering. Wat gebeurde er en wat mag niet gemist worden? Deze week aflevering tien van seizoen vier: The Children.

We zijn en blijven SERIEVISIE, dus we bekijken alleen de serie en hebben het niet over het boek. Wees dus niet bang voor spoilers over de nog komende afleveringen.

De laatste aflevering brengt enige duidelijkheid zodat we met een gerust hart de rest van het jaar door kunnen komen. Tyrion is niet dood, maar zijn vader Tywin is daar minder blij mee. De ontsnapping van Tyrion betekende voor Tywin de dood. Shae is trouwens ook dood. Tywin neukte de vriendin van Tyrion en dat schoot nou net even in het verkeerde keelgat bij de kleine Lannister. Verder mogen we ook echt niet het gevecht tussen the Hound en Brienne of Tarth vergeten. Die strijd om leven en dood draaide allemaal om Arya Stark, wie mocht haar ‘hebben’. Uiteindelijk niemand. The Hound is aan het sterven en Brienne kon Arya niet meer vinden. Veel geluk met zoeken, ze is namelijk nu onderweg naar Braavos.

Bran Stark is aangekomen bij een oude man en misschien ook soort van tovenaar. Hem werd verteld dat hij nooit meer zal lopen, maar wel vliegen. Doelt die man soms op een draak? Bran samen met Khaleesi tegen de Lannisters in Kings Landing, dat zou toch wat zijn! Als laatste mogen we ook niet vergeten dat Stannis bezig is met zijn trektocht vanuit het noorden. Mance Rayder werd redelijk snel verslagen, althans daar leek het op. De doortocht naar het zuiden is een lastige, vraag maar aan Robb Stark, oh wacht die is dood..

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Eerdere afleveringen:
Aflevering één: Two Swords
Aflevering twee: The Lion and the Rose
Aflevering drie: Breaker of Chains
Aflevering vier: Oathkeeper
Aflevering vijf: First of His Name
Aflevering zes: The Laws of Gods and Men
Aflevering zeven: Mockingbird
Aflevering acht: The Mountain and the Viper
Aflevering negen: The Watchers on the Wall

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.