Credits: TNTCredits: TNT

Franklin & Bash: seizoen 3

door • 15/08/2013 • RecensiesReacties (0)271

Cast Mark Paul Gosselaar, Breckin Meyer, Malcolm McDowell, Dana Davis, Kumail Nanjiani, Reed Diamond en Heather Locklear
Genre Komedie
Speelduur 42 minuten
Aantal afleveringen 10
Zender TNT (Amerika)

Plot 
Het advocatenduo Peter Bash (Mark Paul Gosselaar) en Jared  Franklin (Breckin Meyer) probeert weer op unieke wijze zaken te winnen. Alleen worden ze vanaf nu ook goed in de gaten gehouden door de strenge Rachel King (Heather Locklear). Dat weerhoudt de twee maatjes er niet van om de rechtszalen op z’n kop te zetten en zo nu en dan een feestje te geven. Maar doordat hun huis is afgebrand, moeten ze hun feestjes geven in hun nieuwe strandhuis.

Memorable quote Jared Franklin: “No guitar. You’re not a mariachi. It’s weird to bring it on a date.”

Opvallend Ondanks dat Franklin & Bash niet tot de bekendste series hoort, verraste TNT de meeste mensen door Heather Locklear aan de cast toe te voegen.

Hoe zit het in elkaar? Per aflevering is er meestal één zaak die door Franklin en Bash behandeld wordt, en soms nog een zaak die door iemand anders van het kantoor wordt behandeld. Dit seizoen staat ook de romance van Peter met zijn nieuwe buurvrouw Charlie vaak centraal. Damien (Reed Diamond) wordt gevolgd in zijn pogingen om rechter te worden.

Waarom wel? Franklin & Bash is een fijne luchtige serie, die perfect past in de zomerstop van de wat bekendere series. Er heerst een echt buddy-gevoel tussen Peter en Jared, wat erg aanstekelijk werkt. Dit seizoen worden er ook continue verwijzingen gemaakt naar hun buurman Rob Lowe, die vervolgens in de seizoensfinale een kleine opwachting maakt.

Waarom niet? De spanning die je in andere advocatenseries hebt, is er niet bij Franklin & Bash. Het heeft geen briljant script, maar draait vooral om de luchtige humor. En de huisfeestjes in hun nieuwe huis zijn een stuk minder leuk om te zien dan die in de eerste twee seizoenen.

Blijven kijken? Mocht er een vierde seizoen komen, dan zeker ja. Het is gewoon een perfecte opvulling voor het gat dat andere series achterlaten in de zomer.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.