Credits: TNTCredits: TNT

Franklin & Bash: seizoen 2

door • 07/01/2013 • RecensiesReacties (0)422

Cast Mark Paul Gosselaar, Breckin Meyer, Malcolm McDowell, Dana Davis, Kumail Nanjiani, Reed Diamond en Garcelle Beauvais
Genre Komedie
Speelduur 42 minuten
Aantal afleveringen 10
Zender TNT (Amerika)
Awards Geen

Plot 
Peter Bash (Mark Paul Gosselaar) en Jared Franklin (Breckin Meyer) zijn twee losbandige dertigers die samen een succesvol advocatenduo vormen. Ze werken voor Infeld Daniels en pakken hun zaken vaak op een unieke manier aan. Dit zorgt er voor dat ze zichzelf ook vaak in de nesten werken.

Memorabele quote Peter Bash: “The Curse of email, is that you lose the irony.”

Opvallend De twee acteurs zijn in het echt ook goede vrienden. Gosselaar maakte onlangs een special guest appearance in de door Meyer geschreven serie Men at Work. Op Twitter zitten de twee elkaar geregeld te stangen.

Hoe zit het in elkaar? Per aflevering is er meestal één grote zaak en een kleinere zaak, die behandeld wordt door een ander team. Franklin en Bash worden gevolgd op kantoor en op locatie. Ook is er een rode draad die door alle afleveringen heen loopt. Bijna elke aflevering wordt afgesloten met een feestje in het huis van Franklin en Bash.

Waarom wel? Het is een vrij luchtige serie zonder lastige processen en met veel humor. Het duo Franklin en Bash is erg grappig en de acteurs zijn goed op elkaar ingespeeld. Met name de momenten in hun eigen huis steken er bovenuit, ze zijn dan net twee tieners met te veel geld.

Waarom niet? Houd je meer van spannende rechtszaken, dan zit je bij Franklin & Bash niet goed. Vaak is de inhoud van de zaak wel geloofwaardig, maar is de wijze waarop de zaak aangepakt wordt een beetje ongeloofwaardig.

Blijven kijken? Ja! Aangezien er nog voldoende ruimte is voor het duo Franklin en Bash om te groeien binnen hun bedrijf, is er ook nog genoeg ruimte voor nieuwe verhaallijnen in seizoen drie. Omdat Franklin & Bash in Amerika in de zomer wordt uitgezonden, heb je wat om te kijken tijdens de zomerstop van al die andere leuke series.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.