Credits: FoxCredits: Fox

Fox geeft New Girl een vijfde seizoen

door • 31/03/2015 • NieuwsReacties (0)513

Jess en haar mannelijke huisgenoten kunnen hun huurcontract weer verlengen. Fox heeft komedieserie New Girl verlengd met alweer een vijfde seizoen.

Gek genoeg wordt er al een tijd gewerkt aan de nieuwe reeks afleveringen. Omdat Zooey Deschanels zwangerschap niet in de serie geschreven zal worden, is New Girl na het vierde seizoen doorgegaan met de productie. Op deze manier kan er al aan seizoen vijf gewerkt worden voordat Deschanel met zwangerschapsverlof gaat.

“Na vier seizoenen is New Girl nog steeds één van de slimste en meest herkenbare komedies op televisie”, zei Fox’ entertainment-president David Madden in een verklaring. “Het script is messcherp, de ensemble-cast is continu hilarisch en we kunnen niet trotser zijn op het hele New Girl-team. We houden absoluut van deze show en zijn blij dat we ‘m terug kunnen brengen voor seizoen vijf.”

De finale van het vierde seizoen is op 5 mei. Vermoedelijk zijn de nieuwe afleveringen van New Girl vanaf september te zien bij Fox. TVLine meldt dat John Cho (Selfie) een gastrol heeft in het vijfde seizoen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.