Credits: FoxCredits: Fox

Fox brengt The X-Files terug voor zes afleveringen

door • 24/03/2015 • NieuwsReacties (0)494

Fox Mulder en Dana Scully keren terug! Fox blaast nieuw leven in The X-Files en brengt het populaire bovennatuurlijke drama met David Duchovny en Gillian Anderson uit de jaren negentig terug op televisie.

Duchovny en Anderson pakken hun hoofdrollen beide op voor zes nieuwe afleveringen. De reeks wordt deze zomer opgenomen, maar over een uitzenddatum is nog niets bekend. “Ik zie het als een reclame van 13 jaar”, zei X-Files bedenker Chris Carter in een verklaring. “Het goede nieuws is dat de wereld alleen maar vreemder is geworden, een perfecte tijd om deze zes verhalen te vertellen.”

“We hebben het voorrecht gehad om aan alle negen seizoenen van The X-Files te werken met Chris – één van de meest lonende ervaringen van onze carrières – en we kunnen niet enthousiaster zijn om die ongelooflijke wereld weer met hem te ontdekken”, zeiden Fox’ Gary Newman en Dana Walden in een verklaring.

The X-Files eindigde in 2002 na negen seizoenen. Zes jaar later maakte de serie een comeback op het grote scherm met The X-Files: I Want to Believe. Mulder en Scully werkten toen met de FBI samen om de vermissingen van een aantal vrouwen op te lossen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.