Credits: Stephen Lovekin / Getty ImagesCredits: Stephen Lovekin / Getty Images

Fox bestelt Rake en drie andere dramaseries

door • 09/05/2013 • NieuwsReacties (0)287

Fox bestelt niet alleen komedieseries, maar heeft ook meteen vier dramaseries groen licht gegeven. In seizoen 2013-2014 kijken we onder andere naar Rake met Greg Kinnear.

Kinnear (zie foto) speelt Keegan Deane, een briljante maar zelfdestructieve strafrechtelijk advocaat. Rake is gebaseerd op de gelijknamige Australische tv-serie. Naast de Little Miss Sunshine-acteur zijn ook  Miranda Otto, Necar Zadegan, Bojana Novakovic, John Ortiz, David Harbour en Tara Summers te zien.

In een goed pilotseizoen mag J.J. Abrams natuurlijk niet ontbreken en dus bestelt Fox zijn futuristische politie thriller Almost Human. De cast bestaat uit Karl Urban, Michael Ealy, Lili Taylor, Minka Kelly, Michael Irby en Mackenzie Crook. De serie speelt zich af in een nabije toekomst waarin agenten worden gekoppeld aan hoogontwikkelde mensachtige robots.

Fox vindt het ook weer tijd voor een nieuw gangsterdrama. Gang Related draait om een ganglid Ryan Lopez (Ramon Rodriguez) die moet infiltreren bij de San Francisco politie. Hij probeert zich te houden aan de verplichtingen van de gang, maar wil tegelijkertijd ook loyaal zijn aan zijn nieuwe ‘familie’, de politie. Sung Kang, Terry O’Quinn, Shantel VanSanten en Jay Hernandez hebben ook hoofdrollen in het gangsterdrama.

Als laatste brengt het netwerk dit najaar een moderne versie van het bekende sprookje Sleepy Hollow. In de bovennatuurlijke thriller staat Ichabod Crane (Tom Mison) centraal. Hij reist twee en een halve eeuw door de tijd en komt dan terecht in een wereld die op de rand van de afgrond staat. Verder zijn er rollen voor Orlando Jones, Katia Winter en Nicole Beharie.

Klik hier om te zien welke komedieseries Fox bestelde.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.