Credits: FoxCredits: Fox

Enlisted: pilot

door • 11/01/2014 • RecensiesReacties (0)489

Cast Geoff Stults, Chris Lowell, Parker Young, Keith David en Angelique Cabral
Genre Komedie
Speelduur 22 minuten
Première 10 januari 2014
Zender FOX (Amerika)

Plot Wanneer Sgt. Pete Hill (Geoff Stults) van supersoldaat naar ex-supersoldaat wordt gedegradeerd nadat hij een bevelvoerder heeft geslagen, wordt hij overgeplaatst naar een kleine militaire basis in Florida. Op deze basis zijn ook zijn twee jongere broers gestationeerd, Derrick (Chris Lowell) en Randy (Parker Young), en krijgt Pete de opdracht hun peloton van misfits in topvorm te krijgen.

Opvallend De makers van Enlisted hebben toegegeven dat in de pilot erg veel fouten te vinden zijn met betrekking tot het leger. Pas na de opnames van deze eerste aflevering hebben ze professionele hulp ingeroepen om te zorgen dat ze voortaan wel accuraat zijn op dit gebied. Ze hebben de kijker dan ook uitgedaagd om al deze foutjes te spotten.

Waarom wel? Enlisted is met gemak de leukste komedie die dit televisieseizoen, en wellicht ook het vorige, is uitgekomen. Meerdere keren kan er hardop worden gelachen gedurende de aflevering en serieuze momenten zijn nooit van lange duur. De cast is dan ook geweldig bij elkaar gezocht door de makers. Ieder karakter klopt en het doet voortkomen alsof ze al jaren met elkaar samenwerken.

Waarom niet? Eerlijk gezegd kunnen we weinig zaken aanhalen om deze serie niet te gaan kijken, maar ongetwijfeld zal het soort humor wat wordt gebruikt niet aan iedereen besteedt zijn. De grappen zijn geregeld aan de flauwe kant en dit zal zeker niet altijd gewaardeerd worden.

Blijven kijken? Echt wel! Deze pilot was van begin tot eind geweldig en had echt wel langer mogen duren dan 22 minuten. Op naar de volgende dus!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.