Credits: Jane CampionCredits: Jane Campion

Elisabeth Moss in gesprek over True Detective

door • 07/08/2014 • NieuwsReacties (0)296

Er blijven maar geruchten over de casting van True Detective opduiken. Nu koppelt The Wrap ook Elisabeth Moss aan het tweede seizoen van de HBO-serie.

De Mad Men-actrice zou in gesprek zijn om de vrouwelijke hoofdrol op zich te nemen. Volgens The Wrap gaat het om de rol van Ani Bezzerides, een keiharde sheriff uit Monterey, wiens moeilijke jeugd tot gok- en alcoholproblemen heeft geleid.

Daarnaast zou ook Vince Vaughn een rol in het tweede seizoen van de misdaadserie krijgen. Hij zou te zien moeten zijn als Frank Semyon, een ex-crimineel die tegenwoordig zakenman is en met de burgemeester van Monterey aan de aanleg van een hogesnelheidslijn tussen Noord en Zuid Californië werkt.

Eerder werden Taylor Kitsch (Friday Night Lights) en Colin Farrell al aan True Detective verbonden. Kitsch zou bezig zijn om de rol van ex-militair Paul Woodrugh binnen te slepen. Farrell werd gekoppeld aan het personage Ray Velcoro,

Hoewel er nog niks is bevestigd, liet bedenker van de serie Nic Pizzolatto wel weten dat er vier rollen centraal staan in het tweede seizoen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.