Credits: Videoland

Eerste beelden Videoland-serie Zwarte Tulp

door • 13/02/2015 • Video'sReacties (0)1455

Nederland is vanaf maandag 30 maart een nieuwe dramaserie rijker. Videoland heeft hard gewerkt aan de eerste on-demand serie van eigen bodem, Zwarte Tulp, waarvan de eerste beelden inmiddels zijn verschenen.

In Zwarte Tulp staan de ontwikkelingen tussen twee families uit de bollenstreek centraal. Door een mysterieus ongeluk in het verleden zijn de families aartsvijanden geworden. Hun jarenlange vete wordt versterkt en in leven gehouden door een race met als ultieme doel: als eerste een zwarte tulp kweken. Beetje bij beetje wordt het mysterie uit het verleden ontrafeld. Niets is wat het lijkt, maar zeker is dat er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden over leven en dood, liefde en haat, loslaten en vasthouden, harmonie en chaos.

Het familiedrama heeft een flink grote cast. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Huub Stapel, Linda van Dyck, Anna Drijver, Benja Bruijning, Roeland Fernhout, Carolien Spoor, Pim Lambeau, Puck van Stijn, Raymond Thiry, Marcel Musters, Renee Fokker, Gijs Naber, Willem Voogd en Abbey Hoes.

Het eerste seizoen, dat bestaat uit twaalf afleveringen, is voor Videoland-abonnees vanaf 30 maart te zien. In de toekomst worden deze afleveringen misschien ook op televisie uitgezonden, meldt de streamingsdienst.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.