Credits: RTLCredits: RTL

Een derde seizoen voor Moordvrouw

door • 22/02/2013 • NieuwsReacties (4)1321

Misdaadserie Moordvrouw krijgt een vervolg en keert volgend jaar terug bij RTL 4. Wendy van Dijk zal nog een seizoen in de huid kruipen van rechercheur Fenna Kremer.

Op dit moment wordt het tweede seizoen van Moordvrouw uitgezonden. Hoewel de reeks minder goed scoort dan vorig jaar, zijn de kijkcijfers nog steeds prima en ziet RTL het zitten om een derde reeks aan te kopen. RTL-programmadirecteur Erland Galjaard meldt aan Zappen.blog.nl dat drama een belangrijke pijler is en de serie daarom weer een plek in het schema van komend seizoen krijgt.

Het groene licht voor een volgend seizoen komt een stuk vroeger dan een jaar geleden. Door deze keuze vroegtijdig te maken is er meer tijd om aan de verhaallijnen te werken en ervoor te zorgen dat alle hoofdrolspelers voor het derde seizoen beschikbaar zijn. Dit is belangrijk omdat Thijs Römer tijdens dit tweede seizoen maar deels beschikbaar was in verband met andere verplichtingen. “Hij was weg voor de toneelvoorstelling Cloaca. Dat was wel een ding. Zijn karakter Evert moest uit de serie worden geschreven en vervolgens weer terug. Dat is toch altijd lastig.”

De volgende aflevering van Moordvrouw is vanavond te zien om 22.30, op RTL 4.

Gerelateerde berichten

4 Responses to Een derde seizoen voor Moordvrouw

  1. Willy zegt:

    Fantastische serie waar ik met m’n kinderen, tieners, enorm naar uit kijken iedere vrijdag. Wij hopen dat er nog een spannend seizoen komt.

  2. Myrddin Mekel zegt:

    Yes yes yes, hier heb ik zo lang op gewacht. Geweldige serie, geweldige acteurs. Heeft toch wel wat weg van Flikken Maastricht, maar ze hebben er toch een eigen draai aan gegeven. Steeds meer vrouwen komen in de hoofdrol van politieseries en daar ben ik blij om want het zijn echt niet alleen de mannen die het kunnen. Nu nog afwachten wanneer de exacte datum is van de eerste aflevering.

  3. Dorinda Bas zegt:

    yeeeessssssssss! Suppeeerrr leeukk! Kan niet wachteen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.