Credits: Nyk DekeyserCredits: Nyk Dekeyser

Dramaserie A’DAM – E.V.A. gaat leaders nieuw seizoen crowdsourcen

door • 17/04/2013 • NieuwsReacties (0)372

Veelgeprezen dramaserie A’DAM – E.V.A. (Amsterdam en vele anderen) krijgt een vervolg en de opnamen zijn al in volle gang. Iedere aflevering staat in het teken van een specifiek thema en krijgt daarbij een eigen leader, waar het publiek dit keer een bijdrage aan kan leveren.

A’DAM – E.V.A. laat zien op hoeveel zichtbare en onzichtbare manieren we met elkaar verbonden zijn en dat willen de makers nu ook bewerkstelligen door middel van dit crowdsourcing-project. De eerste thema’s waarvoor video’s ingezonden kunnen worden, staan op de site. Denk aan thema’s als pasgeboren baby’s of verhuizen. In de loop van de komende maanden worden meerdere thema’s bekend gemaakt. Het publiek kan nu al een video uploaden via de site:  http://upload.adameva.nl/. Naar verwachting is de achtdelige serie in het voorjaar van 2014 te zien, bij de NTR/VARA/VPRO op Nederland 2.

Uit alle ingezonden video’s zal regisseur Norbert ter Hall aan het einde van het jaar meerdere video’s selecteren. Daarnaast krijgt ook het publiek de mogelijkheid om zijn stem uit te brengen op de mooiste ingestuurde video’s. De geselecteerde video’s met de meeste stemmen komen uiteindelijk terecht in de leaders van de serie. Stemmen kan vanaf 26 april.

In A’DAM – E.V.A. volgen we de turbulente liefdesgeschiedenis tussen de in Amsterdam geboren en getogen Eva van Amstel (Eva van de Wijdeven) en haar buurman Adam de Heer (Teun Luijkx), die rechtstreeks uit de Zeeuwse klei in de rumoerige stad is komen wonen. A’DAM – E.V.A. is een samenwerking tussen NTR, VARA en VPRO en komt tot stand met steun van het Mediafonds.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.