Credits: ITVCredits: ITV

Derde seizoen voor ITV’s Broadchurch

door • 24/02/2015 • NieuwsReacties (0)1068

Vlak na de finale van seizoen twee heeft het Britse netwerk ITV Broadchurch vernieuwd voor een derde seizoen. Hoofdrolspelers David Tennant en Olivia Colman keren beide terug in de nieuwe reeks van de dramaserie.

Kijkers en critici zitten alleen niet echt te wachten op een nieuw seizoen van het misdaaddrama. In 2013 werd Broadchurch als nieuwkomer goed ontvangen en gezien als één van de beste misdaadseries, juist omdat de serie niet alle kanten op ging en zich vooral op de impact van een misdaad op een klein stadje richtte. In het tweede seizoen stonden echter meerdere moordzaken centraal en volgden de twists elkaar op.

Chris Chibnall, de bedenker van de serie, is in ieder geval wel blij met het nieuws. “Vanwege dit derde hoofdstuk heb ik al een tijd een glinstering in mijn ogen en ik vind het fantastisch dat ik deze personages weer mag gaan schrijven.”

Het is nog niet bekend met hoeveel afleveringen en wanneer Broadchurch terugkeert bij ITV. Ook is nog onduidelijk wie er naast vaste castleden Tennant en Colman te zien zullen zijn.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.