DebraSlider

Debra Messing in CBS’ komische pilot

door • 25/03/2013 • NieuwsReacties (0)314

Debra Messing laat er geen gras over groeien. Nu Smash verplaatst is naar de zaterdag en de kans groot is dat de serie gecanceld gaat worden, heeft de actrice al een rol te pakken in een komische pilot van CBS.

De nog naamloze serie is gebaseerd op een Israëlisch format en zal draaien om Shira (Messing), een gelukkige getrouwde moeder. Naast haar werk als ghostwriter voor een veeleisende, beroemde chefkok, is ze moeder van drie kinderen. Ze heeft moeite met het in evenwicht houden van haar familie, leven en werk en voelt zich ’s werelds slechtste moeder omdat ze vaak de kantjes van dingen afloopt.

Messing is op dit moment nog te zien in Smash, waarvan geen derde seizoen meer verwacht wordt nu de serie vanaf 6 april verplaatst wordt naar de zaterdag. De kijkcijfers van het prijzige Broadway-drama zijn tijdens het tweede seizoen namelijk ongelofelijk gekelderd.

Schrijvers en uitvoerend producenten van de pilot zijn Sex and the City en Smash-alumni Julie Rottenberg en Elisa Zuritsky. Ook Messing zelf zal vermeld worden als uitvoerend producent van de komedie.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.