Credits: HuluCredits: Hulu

Deadbeat: pilot

door • 23/04/2014 • RecensiesReacties (0)400

Cast Tyler Labine, Cat Deeley, Brandon T. Jackson en Lucy DeVito
Genre Komedie
Speelduur 22 minuten
Première 9 april 2014
Zender Hulu (Amerika)

Plot 
Kevin Pacalioglu (Tyler Labine) is een medium dat geesten kan zien. Hij heeft er zijn werk van gemaakt om niet afgehandelde zaken van deze geesten op te lossen. Hij wordt niet veel ingehuurd en zijn enige vriend is zijn drugsdealer (Brandon T. Jackson).

Opvallend Tyler Labine speelde eerder in Reaper, een komedie waarin ontsnapte zielen uit de hel teruggestuurd werden. Toen had hij niet de hoofdrol, maar was hij het hulpje. Nu mag hij zelf zaken met achtergebleven zielen afhandelen.

Waarom wel? De pilot is lekker kort en dus makkelijk tussendoor te kijken. Het concept van de serie is ook wel grappig, het gaat over geesten maar is verder totaal niet eng. De hoofdpersoon is een hilarische man en vooral dat maakt Deadbeat leuk om naar te kijken. In de eerste aflevering helpt hij een geest die als maagd is gestorven, door met zijn toenmalige vriendin naar bed te gaan. Wij hopen dat de rest van de serie ook vol zit met dit soort maffe opdrachten.

Waarom niet? Het is geen serie waar wij de volgende dag met onze vrienden over napraten, want het is niet zó origineel en leuk dat je het moet kijken. Daarnaast spelen er maar een paar vaste acteurs in de serie, slechts twee personages zijn in alle tien de afleveringen te zien. Hierdoor is de humor van de serie voornamelijk afhankelijk van maar twee karakters. Je krijgt dus niet een band met een grote groep karakters, zoals bijvoorbeeld in Friends.

Blijven kijken? De serie is absoluut geen must see. Als je al een lange to watch-lijst hebt, krijgt die waarschijnlijk voorrang, omdat deze serie nou eenmaal niet bijzonder genoeg is.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.