Credits: Richard CartwrightCredits: Richard Cartwright

De redactie geeft tips #1

door • 01/04/2014 • FeaturesReacties (0)370

Het overkomt ons allemaal. Dat zwarte gat omdat je favoriete serie in hiatus is of zelfs helemaal afgelopen. Voortaan is dat geen probleem meer, want wij zetten elke maand de tofste (oude en nieuwe) series voor je op een rijtje. De redactie geeft tips!

Kirsten Jordan: Les Revenants
Dit bovennatuurlijke drama, waarin overledenen terugkeren, pakt het genre eens heel anders aan. Les Revenants (The Returned) is realistisch en surrealistisch tegelijk en dat is wat deze serie bijzonder maakt. Het is een soort achtdelige droom, waaruit we niet willen ontwaken. De intrigerende personages en het duistere sfeertje maken dit Franse drama compleet. Een echte must-see!

Rebecca Looijen: Scandal
Als er een serie is die je niet mag missen, dan is het wel Scandal. Dit geniale politieke drama heeft alles wat je maar wilt in een goede dramaserie. Een zeer goed geschreven verhaal, verrassende plottwists en steengoede acteurs. De serie verveelt geen moment en zo vlieg je razendsnel door de seizoenen heen!

Ruden Nijsse: Bron|Broen
Behalve het maken van meubels die je zelf in elkaar moet zetten en speelgoed waar je niet met je bloten voeten op wilt staan, weten de Zweden en Denen ook goede series te fabriceren, zo bewijst Bron|Broen. Een fantastische misdaadserie met een geheel eigen karakter door de eigenzinnige hoofdpersonages die je zowel in hun werk als privéleven meenemen. Je kunt overigens gerust knäckebröd eten tijdens een aflevering, je verstaat er toch de Zweeds/ Deense gehaktballen van.

Anna Tervooren: The Fosters
Als je op zoek bent naar een lief, mooi familiedrama met originele en interessante verhaallijnen, is The Fosters zeker iets voor jou! De personages zijn divers en worden gespeeld door ontzettend leuke castleden, die samen geweldige chemie hebben. Een verfrissende dramaserie die jong en oud zal aanspreken!

Bernou Dijkstra: Doctor Who
Met Doctor Who reis je niet alleen door de tijd, maar ook door het hele universum. Het is actie en emoties gecombineerd. Door het scherpe script is de serie geschikt voor zowel jong als oud. Doctor Who bevat verrassende verhaallijnen en personages die je meteen in je hart sluit. Het is natuurlijk niet voor niets de langstlopende sci fi-serie ooit!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.