Credits: NBCCredits: NBC

De eindredactie: Parenthood

door • 27/01/2015 • FeaturesReactie (1)588

Drie van onze redacteuren zijn in rouw. Eén van hun lievelingsseries houdt er binnenkort voorgoed mee op. Ter afleiding lieten we ze plaatsnemen achter de schrijftafel en bedenken met welk spetterende einde de seriesfinale zou moeten aflopen. In deel vijf Parenthood, dat er na zes seizoenen mee stopt.

Steffie: Al die speculaties rondom de dood van een personage wil ik de wereld uit helpen, want ik geloof niet dat Zeek zo laat nog het loodje gaat leggen. De finale draait natuurlijk om Sarahs bruiloft, want dat is een nog betere reden voor iedereen om samen te komen dan een begrafenis. Iedereen is erbij, zelfs Drews plots verdwenen vriendinnetje en Ambers baby daddy. Ik durf toch ook echt wel te zeggen dat Sarah deze keer wel trouwt en oh, tijdens het kijken verwacht ik heel wat tissues nodig te hebben. Parenthood, mijn geliefde en meest onderschatte televisiedrama, ik ga de huilbuien die je me bezorgt missen.

Kirsten: Éen ding is zeker: het wordt huilen. Dit laatste seizoen was een ontzettende tranentrekker en de laatste aflevering zal daar geen uitzondering op zijn. We weten dat Sarah zich eindelijk echt aan een man gaat binden – al hoop ik stiekem dat Mark z’n opwachting nog maakt – en dat betekent een vertrouwd Braverman-familiefeestje. De serie eindigt met een nieuw begin voor Sarah (en Hank), voor Amber (en baby Zeek) en Joelia, maar ik vrees toch ook voor het einde van één van de meest geliefde personages: Zeek Braverman. Hij krijgt, samen met de serie, vast een prachtig afscheid.

Anna: In Parenthood draait het allemaal om familie en dus zal iedereen, inclusief Haddie die al lang niet meer in de buurt woont, erin te zien zijn. De bruiloft van Sarah en Hank is daar natuurlijk de perfecte gelegenheid voor. Het wordt een typische Parenthood-aflevering: lief, vrolijk en af en toe een traan. En omdat Zeek zo blij is met de geboorte van zijn achterkleinzoon en hij op de bruiloft van zijn dochter nog eens beseft wat voor prachtige familie hij heeft, besluit hij toch voor de operatie te gaan. Dat is in ieder geval wat ik hoop. Dan kunnen we als kijker in ieder geval nog verder dromen over het leven van onze favoriete Braverman familie, die nog steeds compleet zal zijn.

Gerelateerde berichten

One Response to De eindredactie: Parenthood

  1. Ja ik ben stiekem ook nog team Mark! Dat hij dan ineens niet meer getrouwd is en geen kind krijgt en gewoon op de wedding day komt en er met Sarah vandoor gaat. Niet meer zo waarschijnlijk he? Ach, a girl can dream.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.