Credits: ABC / Adam RoseCredits: ABC / Adam Rose

De eindredactie: Cougar Town

door • 30/03/2015 • FeaturesReacties (0)604

Drie van onze redacteuren zijn in rouw. Eén van hun lievelingsseries houdt er binnenkort voorgoed mee op. Ter afleiding lieten we ze plaatsnemen achter de schrijftafel en bedenken met welk spetterende einde de seriesfinale zou moeten aflopen. In deel acht Cougar Town, dat er na zes seizoenen mee stopt.

Anna: We gaan nu toch echt afscheid nemen van het geliefde Cougar Town. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er wel vrede mee heb dat de serie stopt. Ik verwacht geen spectaculair einde, maar de leukste Cougar Town momenten zullen we nogmaals meemaken. Ik hoop dat Bobby terug komt, gewoon omdat hij zijn kleinzoon, zoon en vrienden weer wil zien. We zijn nog een keer getuige van het welbekende ‘Penny Can’ en Ellie zal nog even wat gevatte opmerkingen maken. Aan het eind van de aflevering zal iedereen bij Jules om de keukentafel zitten, waar de nodige grappige en lieve opmerkingen worden gemaakt en er weer lekker veel wijn wordt gedronken. Dan laat Jules haar wijnglas nog één keer vallen, waarna ze met een spectaculaire naam voor het nieuwe wijnglas komen. Iedereen is lekker druk door elkaar aan het praten en lachen. Dan zoomt de camera uit en nemen wij afscheid van onze vrienden!

Kirsten: Nog maar één aflevering met onze geliefde cul-de-sac crew. En hoe kunnen we die aflevering beter beginnen dan met een lekker (groot!) glas wijn bij het ontbijt? En hé, dat mag, want het is Jules’ verjaardag! Om de zes seizoenen af te sluiten zullen er vast nog een heleboel running gags voorbij komen. Er worden door Ellie vast nog een aantal changes approved en er wordt een potje Penny Can gespeeld. Penny Can (en Jules’ verjaardag) zonder Bobby? Dat kan natuurlijk niet, en daarom zal ook hij zijn opwachting maken in de seriesfinale. Yay voor Andy. En voor Tom, want hij zal zijn plaats achter het raam in mogen wisselen voor een plaats aan de keukentafel. Al met al wordt het een aflevering waarin de wijn rijkelijk zal vloeien en de kans is groot dat Jules dan weer met een glas gaat gooien. Na een aantal ‘wijnglas-begrafenissen’ zal ook Big Chuck een waardig afscheid krijgen. Net als de rest van onze wijndrinkende vrienden.

Judith: Ik verwacht dat de allerlaatste aflevering van Cougar Town draait om een vakantie of de verjaardag van Jules. Het kan dat de Cul-de-Sac crew nog een keer met zijn allen weg gaat, misschien wel Bobby opzoeken. Het is waarschijnlijker dat de laatste aflevering zich rond de verjaardag van Jules afspeelt, die 50 wordt en dat liever niet viert, de rest probeert haar vervolgens op te vrolijken. Bobby komt terug en heeft een nieuwe vriendin, zo is niemand meer alleen. Andy is blij dat Bobby terug is en er wordt natuurlijk Penny Can gespeeld. Tom is nu samen met Mary en heeft een plek aan de keukentafel van Jules verdient. Er wordt ook even een traantje gelaten zoals Laurie in aflevering 12 voorspelde: “I’m getting all choked up and I feel like it’s a week to early for that”. En natuurlijk wordt er veel wijn gedronken.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.