Credits: FoxCredits: Fox

Dads: pilot

door • 19/09/2013 • RecensiesReacties (0)233

Cast Seth Green, Giovanni Ribisi, Peter Riegert, Martin Mull, Brenda Song en Vanessa Lachey
Genre Komedie
Speelduur 22 minuten
Première 17 september 2013
Zender Fox (Amerika)

Plot 
Dertigers Eli (Seth Green) en Warner (Giovanni Ribisi) zijn de eigenaren van een succesvol videogamesbedrijf. Eli is single en woont in een studentikoos appartement, terwijl Warner samen met zijn vrouw en kinderen in een mooi huis woont. Allebei hebben ze een goed en zorgeloos leven, totdat hun vaders bij hen intrekken en alles op z’n kop zetten.

Opvallend De leader staat vol met echte foto’s van vaders en zonen. Een unieke intro, waarin overigens geen enkel cast- of crewlid genoemd wordt.

Waarom wel? Dads werd bedacht en geschreven door de schrijvers van Family Guy, niet de minste namen op komediegebied. Onderling zijn Eli en Warner erg leuk en medewerker Veronica maakt het helemaal af. Zelfs slechte grappen weten ze leuk te maken, en dat heeft deze serie wel nodig ook.

Waarom niet? Dads is niet erg origineel en dus ook niet heel boeiend. De grapjes zijn lang niet altijd leuk en zijn soms zelfs licht beledigend en racistisch. Het plot is zelfs zo simpel en onorigineel dat wij niet weten waar ze precies heen willen en ze waarschijnlijk al snel in herhaling zullen vallen.

Blijven kijken? Een voorzichtige ja. Erg enthousiast worden we er niet van, maar echt slecht is het ook nog niet. Voor nu gunnen we Dads het voordeel van de twijfel en kijken we aan wat de komende afleveringen te bieden hebben.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.