Credits: VTMCredits: VTM

The CW bestelt drie pilots

door • 02/02/2015 • NieuwsReactie (1)548

The CW heeft drie pilots voor het nieuwe televisieseizoen besteld. Het netwerk geeft groen licht voor proefafleveringen van Tales from the DarksideCordon en Dead People

Tales from the Darkside is een eigentijdse reboot van de gelijknamige televisieserie uit 1990, waarin wekelijks een ander eng verhaal centraal zal staan. Het is ook de bedoeling dat elke aflevering van de fantasy/thriller een andere cast heeft, zoals bijvoorbeeld ook het geval is in Black Mirror.

Cordon (zie foto) is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit België, waarin een epidemie wordt voorkomen door een hele stad in quarantaine te houden. David Nutter (Arrow) en Julie Plec (The Vampire Diaries) zijn aangetrokken als uitvoerende producenten. Amerikaanse critici zien Cordon nu al als een eigenzinnige variant op Under the Dome.

Dead People is tot nu toe het enige originele pilot van het netwerk. De serie volgt een ietwat ongelukkige, maar charmante taxichauffeur die na een bijna-doodervaring plotseling met geesten kan communiceren, waaronder met zijn ex-vrouw die hij nooit los heeft kunnen laten. Tom Kapinos (Californication) heeft de serie bedacht.

Gerelateerde berichten

One Response to The CW bestelt drie pilots

  1. Kirsten Jordan zegt:

    Ik ben wel benieuwd naar Cordon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.