Credits: CBSCredits: CBS

CSI: NY en drie andere series gecanceld door CBS

door • 11/05/2013 • NieuwsReacties (0)444

CSI: NY krijgt geen jubileumseizoen. Na negenen seizoenen heeft CBS de dramaserie gecanceld. Ook stopt het netwerk met Vegas, Golden Boy en Rules of Engagement.

Ook het cancelen van CSI: NY kwam naar buiten via Twitter. Acteur A.J. Buckley (zie foto, rechts) bedankte via het medium voor negen mooie jaren met de beste crew en cast. Daarna schreef hij nog: “Ik kan echt niet geloven dat het over is, balen.”

Met het cancelen van deze spin-off loopt alleen het originele CSI nog bij CBS. CSI: Miami verdween vorig jaar al van televisie na tien seizoenen. Vegas zal ook niet meer te zien zijn na de seizoensfinale, die gister in Amerika werd uitgezonden. CBS trekt de stekker er al na één seizoen uit.

Golden Boy zwaait ook al na één seizoen af. Het nieuwe politiedrama deed het niet heel slecht bij CBS, maar viel toch niet helemaal in de smaak en daarom is het cancelen niet zo onverwachts. Oud gediende Rules of Engagement moest ook plaatsmaken. Het zevende seizoen komt op 20 mei tot een einde en dat wordt dan ook meteen de seriesfinale.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.