Credits: NBCCredits: NBC

Crisis: pilot

door • 21/03/2014 • RecensiesReacties (0)561

Cast Dermot Mulroney, Rachael Taylor, Lance Gross, James Lafferty, Max Martini, Michael Beach, Stevie Lynn Jones, Halston Sage, Max Schneider, Joshua Erenberg en Gillian Anderson
Genre Drama
Speelduur 43 minuten
Première 16 maart 2014
Zender NBC (Amerika)

Plot 
Een klas vol scholieren met machtige ouders uit Washington wordt onderweg naar een schoolreisje gekidnapt. Een landelijke crisis ontstaat, en Secret Service-agent Marcus Finley (Lance Gross) zit hier uitgerekend op zijn eerste werkdag meteen middenin. FBI-agent Susie Dunn (Rachael Taylor) krijgt de leiding over dit onderzoek, terwijl haar nichtje één van de gekidnapte kinderen is.

Opvallend  Er was een korte stop na het filmen van de zesde aflevering, omdat de schrijvers de komende scripts wilden herschrijven. Ze vonden dat de tone of voice hiervan niet helemaal meer was wat het moest zijn.

Waarom wel? Vanaf de eerste minuut is Crisis razend spannend en wij zaten tot aan de aftiteling op het puntje van onze stoel. Geen scène verveelt, zelfs niet op de momenten dat er weinig gebeurt. De serie is erg mysterieus en laat ons vol vragen achter, waardoor we wel moeten blijven kijken. En de dingen die we inmiddels al wel ontdekt hebben, zijn allesbehalve voorspelbaar.

Waarom niet? Een hele serie rondom één gebeurtenis bouwen is tricky. Op een gegeven moment moet er toch voortgang in het verhaal komen, de kinderen kunnen niet altijd gekidnapt blijven. Het is dus maar afwachten of deze serie een lange toekomst zal hebben. En ondanks dat het over een grote kidnapping gaat, hebben we nooit echt het gevoel dat de kinderen ook maar een seconde gevaar lopen.

Blijven kijken? Zeker weten. We kunnen niet wachten op de volgende aflevering!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.