CTSlider

Cougar Town: seizoen 4

door • 10/04/2013 • RecensiesReacties (0)539

Cast Courteney Cox, Christa Miller, Busy Philipps, Brian van Holt, Dan Byrd, Ian Gomez en Josh Hopkins
Genre Komedie
Speelduur 21 minuten
Aantal afleveringen 15
Zender TBS (Amerika)
Awards Geen

Plot Jules Cobb (Courteney Cox) is nu getrouwd met Grayson (Josh Hopkins) en ze wonen samen in het huis van Jules. Travis (Dan Byrd) is het huis uit en Jules heeft daar als overbezorgde moeder moeite mee, ook al is hij vaker bij zijn ouders te vinden dan bij zijn vrienden. Laurie (Busy Philipps) heeft een relatie met Wade, maar heeft nog steeds gevoelens voor Travis. Jules maakt als middelpunt van de groep weer van alles mee met de Cul-de-Sac Crew.

Memorable quote Ellie: “Jules Cobb is the light of our group, and as she goes so goes the rest of us. For many years I have been the keeper of that light, but I now pass the torch to you.” Grayson: “I’m only taking this torch because I love mime.”

Opvallend In Cougar Town wordt er met regelmaat koffie gedronken bij Coffee Bucks. In de serie Scrubs gingen ze hier ook altijd naar toe voor een kop koffie. Een grapje van Bill Lawrence, door wie beide series zijn gemaakt.

Hoe zit het in elkaar? De serie gaat al lang niet meer over Cougars dus de titel klopt niet helemaal, maar het gevoel van de serie is hetzelfde gebleven. Iedere aflevering heeft een thema waar alle karakters van de show iets mee te maken hebben. De afleveringen gaan vaak over relaties en sociale kwesties. Er zitten veel langlopende grapjes in en in iedere aflevering wordt er heel veel wijn gedronken.

Waarom wel? De afleveringen zitten zoals we gewend zijn vol running gags en grappige momenten. Laurie is een lichtpuntje met de verhalen uit haar white trash-jeugd en over haar ontelbare hoeveelheid pleegvaders. De Cul-de-Sac is een leuke groep met hun eigen (sociale) regels die soms een beetje vreemd zijn. Bij Cougar Town hoef je niet na te denken en kun je ontspannen genieten van een vermakelijke serie vol leuke gebeurtenissen.

Waarom niet? Zoals gebruikelijk bij een komedie lijken de afleveringen vrij veel op elkaar. Er zijn alleen weinig opmerkelijke gebeurtenissen in het seizoen buiten de relatieontwikkelingen tussen Laurie en Travis om. Deze ontwikkelingen komen ook pas in de tweede helft van het seizoen op gang. Het is leuk om te kijken, maar ook niet veel meer dan dat.

Blijven kijken? Er is geen cliffhanger dit seizoen, maar de afleveringen zijn zo leuk dat je zeker moeten blijven kijken. De serie krijgt nog een vijfde seizoen, dat zal bestaan uit dertien afleveringen. Daar moeten we nog wel even op wachten want ze worden pas in 2014 in Amerika uitgezonden.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.