Credits: HBOCredits: HBO

Christopher Abbott stopt onverwacht met Girls

door • 04/04/2013 • NieuwsReacties (0)345

Het derde seizoen van Girls zal één van de vaste mannen moeten missen. Christopher Abbott is onverwachts gestopt en zal dus niet in het nieuwe seizoen te zien zijn.

Christopher Abbott speelde in de eerste twee seizoenen Charlie, die een knipperlicht relatie met Marnie had. Volgens de New York Post is de acteur gestopt omdat hij onenigheid had met maker, schrijver en actrice Lena Dunham.  Het verhaal gaat dat de twee het tijdens de productie van seizoen drie niet eens konden worden over de verhaallijn van Abbotts personage Charlie.

“Chris is dankbaar voor de samenwerking met Lena Dunham en de rest van de Girls cast en crew, maar momenteel werkt hij aan meerdere projecten en daarom heeft hij besloten om niet terug te keren in de show”, zei de woordvoerder van Abbott tegen de Post. Wij vragen ons dus af wat nu écht de reden van zijn vertrek is.

In de finale van seizoen twee leek het op een happy end voor Marnie en Charlie. Dat gaat nu niet meer door. Arme Marnie. Het is dus afwachten wie er in seizoen drie aan de arm van Allison Williams zal verschijnen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.