Credits: NBCCredits: NBC

Christina Applegate stopt met Up All Night

door • 09/02/2013 • NieuwsReacties (0)417

Komedieserie Up All Night voerde in de afgelopen tijd al meerdere creatieve veranderingen door. De laatste beslissing komt voor ons als een verrassing. Christina Applegate verlaat de cast na twee seizoenen.

“Werken aan Up All Night was een geweldige ervaring, maar de serie heeft een andere creatieve richting gekozen en ik heb besloten dat het voor mij het beste is om verder te gaan met andere dingen”, liet de hoofdrolspeelster weten in een verklaring. Ze noemt het werken met producer Lorne Michaels een droom die is uitgekomen. Ook zegt ze dat ze de cast, crew en producers gaat missen en ze wenst hen het beste.

Al tussen seizoen één en twee veranderde NBC van alles aan de serie. Toezichthoudende producer Jon Pollack werd vervangen door Tucker Crawley. Hij maakte weer plaats voor Linda Wallem toen de serie veranderde naar een multicamera format.

Up All Night staat op het punt om vijf extra afleveringen te draaien voor seizoen twee. Het is de bedoeling dat die worden opgenomen met een live publiek in de studio en volgens het multicamera format. Als gevolg van die veranderingen is Christina Applegate dan ook opgestapt. Het is nog niet bekend of een andere actrice haar zal vervangen en hoe het verder gaat met de komedieserie als dat niet gebeurt.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.