Credits: -Credits: -

CBS bestelt naast Mom vijf nieuwe tv-series

door • 11/05/2013 • NieuwsReacties (0)325

CBS houdt zich ook bezig met het nieuwe televisieseizoen en bestelt om te beginnen vijf series. Crazy Ones, The Millers, We Are Men, Hostages en Intelligence sluiten zich aan bij het eerder aangekochte Mom.

Robin Williams en Sarah Michelle Gellar (zie foto) vormen een vader-dochterduo in Crazy Ones. Ze werken in de komedieserie samen in de advertentiewereld. Verder zijn er rollen voor James Wolk, Hamish Linklater en Amanda Setton.

The Millers komt van Raising Hope’s Greg Garcia en draait om een gescheiden man die weer bij zijn ouders intrekt, iets wat wij niet echt meer origineel vinden. De cast bestaat uit Will Arnett, Margo Martindale, Beau Bridges, JB Smoove, Mary Elizabeth Ellis en Michael Rapaport.

De laatste nieuwe komedie is We Are Men van How I Met Your Mothers Rob Greenberg. Ook daarin komt een man er onverwachts alleen voor te staan. Een net gedumpte bruidegom gaat tijdelijk in een appartementencomplex wonen en raakt daar bevriend met een aantal veel oudere gescheiden buurmannen. De cast bestaat tot nu toe slechts uit Jerry O’Connell, Kal Penn, Tony Shalhoub en Chris Smith.

CBS bestelt ook nog twee dramaseries. Deceptions Tate Donovan zal te zien zijn in Hostages als de man van Ellen (Toni Collette), een chirurge die wordt onderworpen aan een politieke samenzwering wanneer ze de president van Amerika moet opereren. Haar familie wordt gegijzeld en het is aan haar om hun levens te redden. Ook Dylan McDermott, Sandrine Holt, Rhys Coiro, Billy Brown en James Naughton doen mee. Het eerste seizoen zal bestaan uit vijftien afleveringen.

Hekkensluiter is Intelligence, over een agent met een speciale gave: er is een microchip in z’n hersens geïmplanteerd waardoor hij toegang krijgt tot het gehele elektromagnetische spectrum. De hoofdrol is weggelegd voor Josh Holloway. De dramaserie is gebaseerd op het ongepubliceerde boek Dissident van John Dixon. Naast Holloway gaan we ook Marg Helgenberger, Meghan Ory, Michael Rady, James Martinez en John Billingsley zien.

Eerder werd Chuck Lorre’s Mom al besteld en ook Fox, NBC en The CW zijn begonnen met het vullen van hun line-ups voor televisieseizoen 2013-2014.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.