Credits: AMCCredits: AMC

Vaste cast Better Call Saul bekend

door • 12/07/2014 • NieuwsReacties (0)382

Bob Odenkirk verkeert in goed gezelschap. AMC heeft de rest van de vaste cast van Better Call Saul bekend gemaakt tijdens de zomerperstoer van de Television Critics Association.

Michael McKean (Family Tree) speelt Sauls broer Chuck, Rhea Seehorn (Franklin & Bash) is te zien als Kim, Patrick Fabian (Grey’s Anatomy) is Hamlin en Michael Mando (Orphan Black) krijgt de rol van Mando. Eerder werd al bekend gemaakt dat Jonathan Banks zijn rol als Mike Ehrmantraut uit Breaking Bad weer zal oppakken.

“De serie speelt zich zes jaar voor de ontmoeting tussen Saul Goodman en Walter White af”, valt te lezen in de officiële beschrijving van de spin-off. “Als we hem ontmoeten staat de man die Saul Goodman zal worden nog bekend als Jimmy McGill, een advocaat die op zoek is naar zijn roeping en probeert rond te komen. Mike Ehrmantraut, een geliefd personage uit Breaking Bad, staat vaak tegenover Jimmy. De serie gaat over de Jimmy’s transformatie naar Saul Goodman, de man die ‘criminal’ in ‘criminal lawyer’ stopt.

Het eerste seizoen van Better Call Saul wordt begin 2015 verwacht.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.