Credits: PathéCredits: Pathé

Cast Verliefd op Ibiza bekend

door • 01/09/2013 • NieuwsReactie (1)716

SBS6 heeft de laatste namen van de vaste cast van de serie Verliefd op Ibiza bekend gemaakt. Niemand minder dan Georgina Verbaan, Géza Weisz en Kees Tol voegen zich bij een indrukwekkende groep acteurs.

Georgina vertolkt de rol van de sexy Stella, Géza speelt voetballer Marco en Kees is fysiotherapeut. Hiermee is de vaste cast van Verliefd op Ibiza compleet. Rick Engelkes, Lone van Roosendaal, Marly van der Velden, Manuel Broekman, Sanne Langelaar en Louis Talpe zijn al eerder bekend gemaakt. Daarnaast maken ook Willeke van Ammelrooy, Jim Bakkum, Simone Kleinsma, Gigi Ravelli en Sanne Vogel hun opwachting in de serie.

Stella, voormalig TMF presentatrice en realitysoapster, zusje van Sjoerd, had een relatie met een bekende autocoureur. Die relatie is breed uitgemeten in de pers en de scheiding was tijdenlang voorpaginanieuws in alle roddelbladen. Stella’s geld is op en moet op zoek naar een nieuwe rijke man. Ze is dan ook dolgelukkig als een volgende voetballer, Marco, zich aandient en een relatie met haar wel ziet zitten. Marco blijkt echter een geheim met zich mee te dragen.

Verliefd op Ibiza is vanaf zaterdag 26 oktober om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Gerelateerde berichten

One Response to Cast Verliefd op Ibiza bekend

  1. Kitty Westerhof zegt:

    Ben super benieuwd…want mijn grote idool speelt mee… Louis Talpe… ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.