Stair Car

Bluth maandag: running gags

door • 20/05/2013 • FeaturesReacties (0)365

De afgelopen weken schoof Julien de belangrijkste personages uit Arrested Development naar voren, maar de serie was meer dan de familie. De serie was een inception aan grappen. Na al die weken graven kom je zo ontzettend veel tegen en sommige grappen wil Julien toch graag met je delen. Zeg maar hallo tegen die grijns op je gezicht!

Dont Yell

George leerde z’n kinderen van kleins af aan altijd wijze lessen. Dit deed hij samen met J. Walter Weatherman, een man met een kunstarm. Keiharde lessen die de familie tot op de dag van vandaag niet vergeet.

Stair Car

Vervoer heb je nodig, hoe slecht het ook gaat met de zaken. De trappenwagen van de Bluths is de enige auto die nog over is. Iedereen schaamt zich voor het gevaarte. Tijdens een bezoekje aan de gevangenis wordt duidelijk dat het ding niet alleen geschikt is om in vliegtuigen te stappen.

Hollywood Shows

De opmerking van Tobias dat Hollywoodshows altijd veel tijd besteden aan oog voor detail. Vervolgens doet George Michael het keukenkastje open en er ligt precies in wat hij wil hebben.

Up Here

Kitty Sanchez, de secretaresse en minnares van George Bluth kennen we toch nog wel? Ze doet altijd haar shirt omhoog en wijst vervolgens naar haar hoofd: “Up here, eyes up here.” Om over die tepels nog maar te zwijgen.

Spots

Er waren ook veel bekende gezichten te zien in Arrested Development. Sommige komen terug in het nieuwe seizoen, waaronder Ben Stiller. De andere hierboven zijn Jack McBrayer (30 Rock), Amy Poehler (Parks and Recreation) en Julia Louis-Dreyfus (Veep)

Het vierde seizoen van Arrested Development is vanaf 26 mei beschikbaar op Netflix.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.