Credits: FoxCredits: Fox

Bluth Maandag: Lucille & Tobias

door • 15/04/2013 • FeaturesReacties (0)313

Eind mei begint het vierde seizoen van Arrested Development, maar hoe zat het ook al weer met de familie Bluth? Julien pluist samen met jou alle personen tot op de bodem uit, al kunnen sommige familiegeheimen het daglicht beter niet zien. Dit is de eerste Bluth Maandag, we beginnen met: Lucille Bluth en Tobias Fünke.

Naam: Lucille Bluth
Getrouwd met: George Bluth
Kinderen: Michael, Gob, Buster en Lindsay Bluth. Annyong is geadopteerd.

Als vrouw van George Bluth heb je een lastig leven. Altijd maar feestjes bezoeken en constant geld van de zaak uitgeven. Waar wordt het anders voor gebruikt? Lucille lijkt de enige die de schijn van rijkdom hoog wil houden zodra het familiebedrijf op instorten staat en Michael de uitgaven op slot zet.

Dit is best een probleem, want Lucille heeft geen besef van de waarde van geld. Want hoeveel kan een banaan nou kosten? Ze is manipulatief en arrogant, helemaal tegen bedienend personeel en haar eigen familie. Zo heeft ze op latere leeftijd de Koreaanse Annyong geadopteerd om haar andere zoon Buster jaloers te maken. Daarbij is een Koreaans jongetje natuurlijk ook gewoon een mooie accessoire.

Naam: Tobias Fünke
Voormalige beroep: Analrapist
Huidig beroep: Acteur

Vroeger was Tobias een analist en therapist, een beroep dat er op papier niet al te best uitziet: Analrapist. Tegenwoordig probeert Tobias door het leven te gaan als acteur. Zeker zijn Blue Man Group-momenten zijn memorabel: “I just blue myself.” Tobias slaapt al jaren niet meer in hetzelfde bed als zijn vrouw Lindsay. Dat komt mede doordat Tobias een Never Nude is, en dat is precies wat je denkt dat het is. Als de twee besluiten om tijdelijk uit elkaar te gaan, trekt Tobias het niet en doet een Mrs. Doubtfire-tje. Verkleed als schoonmaker probeert hij toch bij zijn vrouw en dochter Maeby te zijn, maar vooral met die laatste raakt hij het contact compleet kwijt.

Tobias heeft de irritante gewoonte om mensen ongewenst advies te geven. Hij wordt dan ook gewoon genegeerd of uitgeluld in zulke situaties. Ondanks zijn achtergrond als analist begrijpt hij borden en aanwijzingen vaak verkeerd, zoals de gekregen uitnodiging om te praten met een groep mannen die als blue werd omschreven. Het bleek niet te gaan om de Blue Man Group, maar om depressieve mannen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.