Credits: FoxCredits: Fox

Bluth maandag: Lindsay & Oscar

door • 06/05/2013 • FeaturesReacties (0)432

Eind mei begint het vierde seizoen van Arrested Development, maar hoe zat het ook al weer met de familie Bluth? Julien pluist samen met jou alle personen tot op de bodem uit, al kunnen sommige familiegeheimen het daglicht beter niet zien. Deze week kijken we naar Lindsay en Oscar.

Naam: Lindsay Bluth Fünke
Geweldig in: Socializen en haar dochter negeren
Schiet het beste op met: Michael Bluth

De moeder van Maeby, vrouw van Tobias en vooral zus van Michael. Ook wel een beetje van G.O.B., maar die heeft op zijn beurt weer geen repect voor Lindsay. Ze geeft regelmatig fundraisers voor de meest bizarre doelen zoals bij H.O.O.P. (Hands Of Our Penises), hier haalt ze geld op tegen besnijdenissen. We kunnen Lindsay het best omschrijven als het verwende nest van de familie Bluth. Je zou zelfs kunnen zeggen dat ze haar dochter heeft gekocht door de tienduizenden dollars die voor de geboorte zijn betaald. Als moeder scoort Lindsay niet enorm veel punten, want ze geeft een vrije opvoeding aan Maeby. Vrij kan in dit geval het best opgevat worden als niet bestaand.

Het huwelijk tussen Lindsay en Tobias is redelijk gênant. Lindsay wordt totaal niet opgewonden van Tobias en Tobias zelf zit seksueel enorm in de knoop, dit komt mede door zijn Never Nude-aandoening. Het werk aan het huwelijk faalt eigenlijk net zo hard als het echte werk van Lindsay. Werk is namelijk een woord dat ze niet snel in de mond neemt. Zo startte ze onder andere Mommy, What Will I Look Like, een foto-service waarmee ouders konden zien hoe hun kind er over vijftig jaar uit zou zien. Dit mislukte uiteraard, de foto’s waren afschuwelijk. Lindsay gaf de schuld aan de lelijke baby’s, en daar zijn er nogal wat van.

Naam: Oscar Bluth
Eigenlijk de vader van: Buster (Of toch niet..)
Is een enorme: Levensgenieter

Dan hebben we de broer van George Bluth: Oscar. Hij heeft een soort van relatie met Lucille. Dit begon allemaal jaren geleden, maar toen dumpte Lucille hem voor zijn broer George. Nu George niet vrij rond kan lopen, is dit het ultieme moment voor Oscar om haar terug te winnen. Dit levert tevens prachtige momenten op voor Buster. Oscar hint namelijk constant dat Buster zijn zoon is, waarop Lucille vaak vermoeid met haar ogen rolt, een gevalletje: “Krijgen we dit weer.”

Door het ontsnappen van George uit de gevangenis krijgt Oscar nog enkele problemen, het zijn namelijk tweelingbroers. George vertelt Oscar dat hij zichzelf wil aangeven, maar eerst haalt hij Oscar nog over om zijn haar eraf te scheren. Vervolgens ziet de politie Oscar aan voor George en sluit hem op in de gevangenis. George laat dit lekker z’n gang gaan. Tijdens een eerder gebeurd keukenincidentje met Buster verbrandde Oscar zijn vingertoppen, hierdoor laat hij geen vingerafdrukken meer achter. Helaas voor hem kan hij hierdoor ook niet aantonen dat hij niet George Bluth is.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.