Credits: A&ECredits: A&E

Bates Motel krijgt tweede seizoen

door • 08/04/2013 • NieuwsReacties (0)396

Slechts een paar weken nadat de pilot is uitgezonden, is Bates Motel al vernieuwd voor een tweede seizoen.

De Psycho-prequel is het best bekeken drama ooit op het netwerk. De pilot trok 4,5 miljoen kijkers en ook de twee afleveringen daarna zorgden voor hoge kijkcijfers. “Bates Motel heeft in de eerste weken al gezorgd voor goede kritieken en een trouw publiek”, meldt A&E-president Bob DeBitetto. “Door het uitstekende script en uitzonderlijke acteerwerk, van de alom geprezen Vera Farmiga en Freddie Highmore, zijn we ontzettend benieuwd naar hoe de schrijvers het verhaal van Norma en Norman Bates zullen vervolgen.”

In Bates Motel verhuist Norma Bates, zes maanden na de dood van haar man, met haar 17-jarige zoon Norman naar Oregon. Met het idee een nieuw leven te beginnen kopen ze een motel in White Pine Bay. De vraag is of een nieuw huis, een nieuwe baan én een nieuw dorp al hun problemen op kunnen lossen.

Productie van het tweede seizoen zal later dit jaar van start gaan en ook dat seizoen zal bestaan uit tien afleveringen. De showrunners Carlton Cuse en Kerry Ehrin gebruiken Hitchcocks Pyscho als inspiratiebron om het verhaal van de opgroeiende Norman Bates (Freddie Highmore) en zijn moeder Norma (Vera Farmiga) te vertellen. Het tweede seizoen zal in 2014 te zien zijn.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.