Credits: Sonja Flemming / CBSCredits: Sonja Flemming / CBS

Bad Teacher: pilot

door • 27/04/2014 • RecensiesReacties (0)565

Cast Ari Graynor, David Alan Grier, Ryan Hansen, Caitlin Kimball en Sara Rodier
Genre Komedie
Speelduur 21 minuten
Première 24 april 2014
Zender CBS (Amerika)

Plot Nadat Meredith Davis’ (Ari Graynor) rijke man van haar gaat scheiden, is ze vastberaden om een nieuwe rijke vent aan de haak te slaan. Meredith heeft hiervoor de perfecte oplossing gevonden: ze wordt lerares op een school in de hoop een rijke single vader aan de haak te slaan. Ze zal er alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen, met de meest brutale en gewaagde acties tot gevolg.

Opvallend In 2011 verscheen de film Bad Teacher in de bioscoop, waarin Cameron Diaz de titelrol vertolkte. De serie is op deze film gebaseerd en wordt ook geproduceerd door niemand minder dan Cameron Diaz zelf.

Waarom wel? Bad Teacher is, net als de film, een foute komedie. Humor met een grof en seksistisch randje is wat de serie net wat anders maakt dan de vele andere komedies die momenteel worden uitgezonden. Daarbij lijkt de Bad Teacher in de serie vooralsnog een wat sympathieker karakter te hebben dan in de film, wat het interessant maakt. Wat ook fijn is, is dat er geen gebruik wordt gemaakt van een lachband en wij mooi zelf kunnen bepalen wanneer we iets grappig vinden, of niet.

Waarom niet? Als je de film al niet leuk vond, zal de serie je zeer waarschijnlijk ook niet aanspreken. De eerste helft van de pilot is vrijwel hetzelfde als in de film. Daarbij was Cameron Diaz in de film vooralsnog een stuk leuker en grappiger dan Ari Graynor, die een beetje gemaakt overkomt.

Blijven kijken? Ondanks dat de pilot in de eerste helft vrijwel gelijk was aan de film, kregen we in het tweede gedeelte al wel wat nieuwe dingen te zien. Vooralsnog geven we Bad Teacher het voordeel van de twijfel, maar dan moeten we Ari Graynor wel iets meer gaan waarderen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.