Credits: John Fleenor / NBCCredits: John Fleenor / NBC

Bad Judge: pilot

door • 06/10/2014 • RecensiesReacties (0)479

Cast Kate Walsh, Ryan Hansen, Theodore Barnes, John Ducey, Tone Bell en Miguel Sandoval
Genre Komedie
Speelduur 22 minuten
Première 2 oktober 2014
Zender NBC (Amerika)

Plot Rebecca Wright (Kate Walsh) is een rechter bij de Los Angeles County Circuit Court en leeft nou niet bepaald volgens het beeld dat we van rechters hebben. Ze feest en drinkt veel en een ontbijtje met cake en wijn is haar niet ongewoon. Het is dan ook logisch dat ze niet altijd even fris en fruitig in de rechtszaal verschijnt. De vraag is of iemand haar weer op het juiste pad kan krijgen voordat het echt compleet mis zal gaan. Degene die dit misschien kan doen is de achtjarige Robby Shoemaker (Theodore Barnes), waarvan Rebecca zijn ouders heeft veroordeeld tot een gevangenisstraf. Hij belt Rebecca vaak en vraagt haar dan om hulp of een gunst. Rebecca lijkt om de jongen te geven en gaat er elke keer in mee. Zou hij haar nog kunnen veranderen?

Opvallend Vorig jaar verscheen op CBS de serie Bad Teacher, welke helaas is geflopt. Acteur Ryan Hansen lijkt echter gek te zijn op series met een losbandig hoofdpersonage. Vorig jaar had hij een rol in Bad Teacher en nu speelt hij in Bad Judge de bedpartner van Kate Walsh’ personage Rebecca.

Waarom wel? Kate Walsh liet in Grey’s Anatomy en Private Practice al zien dat ze meer is dan een drama actrice; haar komische timing is nooit een geheim geweest. In Bad Judge krijgt ze de kans om een visitekaartje in de komediewereld achter te laten en deze kans grijpt ze duidelijk met beide handen aan! Ze is ontzettend grappig en zal je zeker een aantal keer hardop laten lachen.

Waarom niet? Het verhaal is tot nu toe niet erg bijzonder. We hebben nu vooral veel gezien van ‘bad judge’ Rebecca, maar buiten het feit dat ze grappig is en totaal niet volgens de regels leeft, hebben we nog niet veel van haar gezien. We zijn bang dat deze komedie qua verhaallijn misschien wel vrij oppervlakkig zal blijven en het puur om de komedie zal gaan. Niet per definitie iets slechts, maar daar moet je wel van houden.

Blijven kijken? Voor alsnog wel. Kate Walsh is ontzettend grappig en stiekem hopen we dat de serie qua verhaallijnen ook meer diepgang zal gaan brengen. De band die Rebecca met de achtjarige Robby lijkt te creëren geeft ons hoop op een echt goede verhaallijn.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.