Awkward Slider

Awkward: seizoen 2

door • 16/04/2013 • RecensiesReactie (1)538

Cast Nikki DeLoach, Beau Mirchoff, Desi Lydic, Ashley Rickards, Brett Davern, Mike Faiola, Jillian Rose Reed, Molly Tarlov, Jessica Lu en Greer Grammer
Genre Komedie
Speelduur 20 minuten
Aantal afleveringen 12
Zender MTV

Plot Jenna’s (Ashley Rickards) leven was al niet zo makkelijk. Nu moet ze ook nog eens kiezen tussen twee jongens: Matty en Jake. Ze heeft een relatie met Jake, maar verlangt af en toe stiekem naar haar eerste liefde Matty. Het feit dat de hele school zich ermee gaat bemoeien maakt de keuze niet bepaald makkelijker.

Memorable quote Jake tegen Jenna: ‘Don’t hate the player, hate the game.’

Opvallend De serie is zeer populair onder tienermeisjes. Op fora wordt gediscussieerd over wie het beste bij Jenna past. Wordt het team Jake of toch team Matty?

Hoe zit het in elkaar? Seizoen twee draait om één ding: liefde. Het gaat echter niet echt goed in de liefde in Awkward. Seizoen twee zit vol met jaloezie. Jenna wordt jaloers op de nieuwe flirt van Matty, Sadie pakt de ex van Tamara af en gaat Kevin Hamilton (de vader van Jenna) met een andere vrouw?

Waarom wel? Awkward seizoen twee is een leuk vervolg op het eerste seizoen. Net als seizoen één bevat het ook dit keer goede humor. Zoals de naam als zegt, zitten er in de serie heerlijke awkward momenten, waarvan we blij mogen zijn dat we die zelf niet meemaken. Het verhaal is duidelijk te volgen en zelfs wij begonnen ons met het liefdesleven van Jenna te bemoeien. Team Matty!

Waarom niet? De serie is vrij ongeloofwaardig. Kiezen tussen twee liefdes? Oké, dat gebeurt in het dagelijks leven ook. Maar dat de hele school zich ermee gaat bemoeien en niemand het meer ergens anders over heeft? Dat vinden wij een beetje too much. Ook gaat de hele serie over hetzelfde: wie gaat Jenna kiezen? Vrij eentonig wat ons betreft.

Blijven kijken? Mwah. Aan de seizoensfinale van seizoen twee te zien, is Jenna toch niet helemaal blij met haar keuze. Wij hopen niet dat Jenna nog een seizoen lang blijft twijfelen, want dat gaat echt vervelen. Nieuwe verhaallijn please!

Gerelateerde berichten

One Response to Awkward: seizoen 2

  1. Marloes van Bedaf zegt:

    Team Jake! ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.