Credits: VARACredits: VARA

Amsterdam Series Weekend: Overspel

door • 13/05/2013 • ASW, FeaturesReacties (0)504

Amsterdam Series Weekend is nu al ons favoriete festival en wij zijn er van 24 t/m 26 mei dan ook zeker bij. Er is zoveel te zien, maar wat mag je nou echt niet missen? Een dagelijkse tip van de redactie. Onze Nynke raadt jullie Overspel aan.

Voor wie houdt van psychologische thrillers: Overspel zet een verhaal neer dat draait om de ingewikkelde verhoudingen tussen de karakters, zonder dat het saai wordt. De serie brengt het leven van fotografe Iris (Sylvia Hoeks) in beeld. Ze is getrouwd met Pepijn (Ramsey Nasr), die werkt als officier van justitie. Op een van haar eigen tentoonstellingen ontmoet ze advocaat Willem (Fedja van Huêt) en ze beginnen een affaire. Een lastige situatie, die nog lastiger wordt als Pepijn en Willem in de rechtszaal tegenover elkaar komen te staan. De balans tussen spanning en realiteit maken Overspel een serie waar je als kijker niet snel genoeg van krijgt.

Het hele eerste seizoen van Overspel is op 24 mei tijdens een marathonvoorstelling te zien, en op 25 mei nog eens de eerste twee afleveringen. Ga naar de website voor kaarten.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.