Credits: HBOCredits: HBO

Amsterdam Series Weekend: Game of Thrones

door • 20/05/2013 • ASW, FeaturesReacties (0)311

Amsterdam Series Weekend is nu al ons favoriete festival en wij zijn er van 24 t/m 26 mei dan ook zeker bij. Er is zoveel te zien, maar wat mag je nou echt niet missen? Een dagelijkse tip van de redactie. Onze Rik raadt jullie Game of Thrones aan.

Er is tegenwoordig geen vriendengroep meer te vinden zonder op z’n minst een handvol Game of Thrones volgers. En dat is ook geen wonder gezien deze heerlijke serie één van de best bekeken series is van de afgelopen jaren. Wat biedt deze serie? De vraag die je beter kunt stellen is: Wat biedt deze serie niet? Drama, romantiek, smerige leugens en van tijd tot tijd spetterende actiescènes, die moeilijk te vergeten zijn, leiden allemaal naar een ding toe: macht. Want iedereen wil macht, werkelijk iedereen. Vanuit meer perspectieven dan op één hand te tellen zijn, word je meegezogen in dit heerlijke, gemene en uiterst intelligente spel om de macht. Zonder twijfel dé serie van dit moment, de afgelopen tijd en de komende jaren!

De eerste twee afleveringen van het derde seizoen van Game of Thrones zijn op 25 en 26 mei te zien. Ga naar de website voor kaarten.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.