Credits: AMC / VPROCredits: AMC / VPRO

Amsterdam Series Weekend: Breaking Bad

door • 15/05/2013 • ASW, FeaturesReacties (0)374

Amsterdam Series Weekend is nu al ons favoriete festival en wij zijn er van 24 t/m 26 mei dan ook zeker bij. Er is zoveel te zien, maar wat mag je nou echt niet missen? Een dagelijkse tip van de redactie. Onze Marloes raadt jullie Breaking Bad aan.

Breaking Bad vertelt het verhaal van scheikundeleraar Walter White (Bryan Cranston) die ontdekt dat hij terminaal ziek is. Om zijn gezin financieel veilig te stellen na zijn dood neemt hij een radicale beslissing en komt daardoor van de ene in de andere bizarre situatie. De serie is één van de grootste hits van de laatste jaren en wordt door kenners zelfs één van de beste series ooit genoemd. De verhaallijnen zijn goed doordacht en de karakters zie je groeien en veranderen. Het bouwt langzaam op naar het einde, een einde met een pure climax. Dit alles maakt de serie, ondanks het vreemde onderwerp, toch realistisch en geloofwaardig. Ik beloof je, eenmaal begonnen met kijken, kun je niet meer stoppen tot je alle afleveringen gezien hebt.

Op zaterdagavond 25 mei zijn de eerste twee afleveringen van Breaking Bad seizoen vijf te zien. Ga naar de website voor kaarten.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.