Adverteren

Adverteren op SERIEVISIE? Dat kan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via advertenties@serievisie.nl.

Doelgroep
Bezoekers van SERIEVISIE zijn tussen de 16 en 35 jaar oud. De verhouding tussen mannen en vrouwen is ongeveer 50/50. Het betreft mensen die gemiddeld tot hoogopgeleid zijn en uiteraard is een groot deel van onze doelgroep nog bezig met studeren. Ruim de helft komt uit de Randstad.

Natuurlijk komen onze bezoekers voor maar één ding: tv-series. Ze weten dat ze op SERIEVISIE terecht kunnen voor het laatste nieuws, maar ook voor recensies of andere informatie over hun favoriete series. Onze doelgroep downloadt tv-series, want achterlopen op Amerika willen ze niet. Zo kunnen ze altijd zo snel mogelijk de nieuwste afleveringen van hun favoriete tv-series zien. Omdat ze niets willen missen, zijn veel van onze lezers ook abonnee van betaalkabelnetwerken. Dat onze doelgroep downloadt sluit bovendien niet uit dat ze ook DVD-boxen aanschaffen. Dit doen ze om zo later op hun gemak nog eens een seizoen terug te kijken. Amerikaanse hitseries zijn het populairst, maar ook nieuwe televisieseries van eigen bodem doen het goed.

Uiteraard is ons publiek actief op internet. Niet alleen maken ze veel gebruik van Facebook en Twitter, ook zijn ze smartphone gebruikers en hebben ze tablets. Zo bekijkt een kwart de website op een tablet. Naast interesse in series zijn andere culturele uitingen zoals film, muziek en theater ook populair onder de doelgroep.

Als je adverteert op SERIEVISIE weet je zeker dat je een doelgroep met een duidelijk interessegebied benadert.

Bron: Google Analytics / Facebook

Comments are closed.