Rachel

Actrice: Rachel Bilson

door • 24/12/2012 • Acteurs / ActricesReacties (0)447

Naam Rachel Bilson
Geboortedatum 25-08-1981
Geboorteplaats Los Angeles, Californië

Series
– 8 Simple Rules (1 aflevering)
– Buffy the Vampire Slayer (1 aflevering)
– That 70s Show (1 aflevering)
– The O.C. (92 afleveringen)
– Chuck (2 afleveringen)
– How I Met Your Mother (2 afleveringen)
– Hart of Dixie (41 afleveringen)

Hoe het begon Rachel Bilson komt uit een showbizz-familie, het is dus niet gek dat ook zij in die wereld terecht gekomen is. Op de middelbare school speelde ze al in vele theatervoorstellingen en op advies van haar vader is ze professioneel actrice geworden. Ze begon met reclames, maar in 2003 begon haar echte televisiecarrière toen ze een rolletje kreeg in Buffy the Vampire Slayer en gecast werd voor The O.C.

Meest bekend van The O.C. is ook meteen de serie waar de meeste mensen Rachel van zullen kennen. Het personage dat ze hierin speelde, Summer Roberts, zou oorspronkelijk maar in enkele afleveringen te zien zijn, maar ze werd al snel toegevoegd aan de vaste cast. De populariteit van haar karakter en de relatie tussen haar karakter en Seth Cohen (Adam Brody) heeft hier aan bijgedragen.

Talenten Rachel heeft eigenlijk alles mee, de persoonlijkheid, het uiterlijk en natuurlijk haar acteertalent. Wij vinden dat ze vooral als ‘komische actrice’ de sterren van de hemel speelt. Hiernaast wordt ze ook vaak gezien als style icoon, alles wat ze draagt is effortless cool.

Opvallend Op haar zestiende ging ze om met verkeerde mensen, iets dat ze zich pas realiseerde na een heftig auto-ongeluk dat haar leven veranderde. Na het ongeluk lag ze enkele dagen in coma en ze heeft nog steeds last van geheugenverlies en migraine-aanvallen.

Memorabele quotes Seth Cohen: “Face it, our chemistry is undeniable.”
Summer Roberts: “You know what else is undeniable? The pain this fork is going to cause when I jam it into your eye! … I suffer from rage blackouts.”

Kijktip Sinds november 2011 schittert ze in de serie Hart of Dixie als dokter Zoe Hart. Zoe wil net als haar vader cardioloog worden. Wanneer haar droom in duigen valt, verhuist Zoe van New York naar het kleine stadje Bluebell in Alabama. De voor haar onbekende dokter Harley Wilkes bood haar daar een baan aan. Als Zoe daar komt, blijkt Wilkes te zijn overleden en erft zij de helft van zijn huisartsenpraktijk.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.