Emilyslider

Actrice: Emily Deschanel

door • 26/03/2013 • Acteurs / ActricesReacties (0)417

Naam Emily Deschanel
Geboortedatum 11 oktober 1976
Geboorteplaats Los Angeles, Californië

Series 
– Providence (3 afleveringen)
– Bones (166 afleveringen)
– Crossing Jordan (1 aflevering)
– Rose Red (3 afleveringen)

Hoe het begon Emily werd geboren in Los Angeles en groeide op in een getalenteerde familie. Haar moeder Mary Jo Deschanel is een bekende actrice, haar vader Caleb Deschanel een bekende director of photography en ook haar zus, Zooey, is bekend als zangeres en actrice. Emily besloot ook actrice te willen worden en studeerde hiervoor aan de Boston University. Haar eerste debuut maakte ze in de film It Could Happen to You in 1994. Het duurde echter nog tien jaar voordat de actrice echt bekend werd, in 2005 kreeg ze namelijk de hoofdrol in de populaire serie Bones.

Meest bekend van Emily Deschanel is het meest bekend van de serie Bones. Al acht seizoenen lang vertolkt ze de rol van Temperance Brennan, oftewel Bones. De hoofdrol vertolken in zo’n populaire serie zorgt er wel voor dat Deschanel nauwelijks tijd meer heeft voor andere acteerklussen. Af en toe is te bewonderen in andere series, want Emily Deschanel heeft al veel gastrollen op haar cv staan.

Talenten Naast acteren geeft Deschanel veel om het welzijn van dieren. Ze vecht regelmatig voor de dierenrechten, door het steunen van verschillende projecten. Zo heeft ze de afgelopen jaren meegeholpen met het produceren van de documentaires My Child is a Monkey en How I Became an Elephant.

Opvallend Emily Deschanel is al sinds 1992 een veganist. Ze stopte met vlees eten en het dragen van dierlijke producten nadat ze op de hoge school de documentaire Diet for a new America te zien kreeg. In 2007 werd ze genomineerd voor ‘Meest sexy vegetariër van het jaar’ door PETA. You go girl!

Memorabele quotes Emily Deschanel: “I’m a vegan, but you can be really unhealthy as a vegan, too. Vegan just means that you don’t use animal products, so you don’t wear leather, you don’t wear wool, and you don’t eat animal products. But you can eat french fries and stuff like that all day long.”

Emily Deschanel: “Everything I know about makeup, I’ve learned from my sister.”

Emily Deschanel: “I’m definitely a people person. I love socializing and being around people and having a good conversation.”

Kijktip Hoe kan het ook anders: Bones! De misdaadserie is erg interessant. Zonder Emily Deschanel geen Bones. Dus wil je Emily Deschanel zien acteren, dan ligt er ruim honderd uur kijkplezier voor je klaar.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.