Credits: ABC FamilyCredits: ABC Family

Actrice: Alexandra Chando

door • 19/02/2013 • Acteurs / ActricesReacties (0)442

Naam Alexandra Chando
Geboortedatum 28-07-1986
Geboorteplaats Bethlehem, Pennsylvania

Series
– House Blend (1 aflevering)
– As the World Turns (308 afleveringen)
– Rockville CA (20 afleveringen)
– Sherri (1 aflevering)
– Medium (1 aflevering)
– Glory Days (2 afleveringen)
– Talent: The Casting Call (10 afleveringen)
– The Lying Game (30 afleveringen)

Hoe het begon Toen Alexandra Chando nog een peuter was stond ze al op de planken. Ook deed ze een aantal reclames en had ze kleine rollen in tv-series. De eerste echte rol van Alexandra was in House Blend, deze serie is alleen niet verder gekomen dan de pilot. Haar doorbraak was tijdens haar studie in 2005 toen ze werd gecast voor de rol van Maddie Coleman in As the World Turns. Deze rol heeft ze gespeeld tot de productie haar in 2007, na twee jaar de rol gespeeld te hebben, liet gaan om haar vervolgens in 2009 terug te laten keren in de serie.

Meest bekend van  Alexandra Chando is vooral bekend door haar rol in As the World Turns, ze kroop dan ook 308 afleveringen in de huid van personage Maddie Coleman. Deze soapserie is wat bekender bij het oudere publiek en dus niet iedereen zal haar daarvan kennen. Als je haar niet van As the World Turns kent, dan ken je haar vast wel van The Lying Game. In deze serie speelt ze een tweeling die op zoek is naar hun biologische moeder.

Talenten In The Lying Game speelt Alexandra heel overtuigend een tweeling, Emma Becker en Sutton Mercer. Ze hoeft niks te zeggen en je weet precies wie van de twee ze op dat moment speelt. Aan haar blik alleen al kan je al zien wie ze op dat moment is en dat vinden wij bewonderenswaardig.

Opvallend Toen Alexandra auditie deed voor As the World Turns had ze niet verwacht dat ze zou worden aangenomen omdat ze dacht dat ze haar auditie verpest had. Toen ze hoorde dat ze scènes zou hebben met Mark Collier, die Mike Kasnoff speelde in de serie, werd ze heel erg zenuwachtig. Ze keek de serie al en was helemaal gek van hem, daardoor vond ze het moeilijk om gemeen tegen hem te acteren.

Memorabele quotes Maddie Coleman (ATWT): “Were your parents total movie buffs?”
Noah Mayer: “Not so much. I’m an army brat, and we moved around a lot. So, for me, movies were always kind of like – ”
Maddie Coleman: “Friends who you could take with you.”

Sutton to Emma (The Lying Game): “This was always my life. You were just pretending to be part of it.”

Emma (The Lying Game): “All I ever wanted was a family.”

Kijktip Wij raden je aan om naar The Lying Game te kijken, een spannende serie waarin Alexandra Chando de grote ster is. De serie is op dit moment halverwege seizoen twee, dus genoeg afleveringen om te kijken!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.