Credits: HBOCredits: HBO

Acteurs Game of Thrones in Nederland voor The Exhibition

door • 06/05/2013 • NieuwsReacties (0)306

Game of Thrones-acteurs Maisie Williams, Liam Cunningham en Alfie Allen komen naar Nederland.

De populaire acteurs zijn op 18 mei in Amsterdam om de internationaal reizende tentoonstelling over Game of Thrones in bijzijn van tientallen prijswinnaars te openen en komen speciaal voor deze feestelijke, besloten gelegenheid naar de Nederlandse hoofdstad.

Maisie Williams schittert in Game of Thrones als de brutale, vrijgevochten tiener Arya Stark die na het verlies van haar vader tracht de lange en gevaarlijke weg terug naar huis te vinden. Liam Cunningham speelt Ser Davos Seaworth, bijgenaamd de Uienridder, en probeert Koning Stannis Baratheon te beschermen tegen de manipulatieve invloeden van de mysterieuze, rode priesteres Melisandre (Carice van Houten). Alfie Allen, broer van zangeres Lily Allen, vertolkt Theon Greyjoy. Hij speelt een onzekere jongeman die onder druk van zijn vader in het tweede seizoen rampzalige beslissingen maakt.

Gebaseerd op de succesvolle boekenreeks Het Lied van IJs en Vuur van George R.R. Martin biedt de HBO-serie Game of Thrones een gecompliceerde, visueel verbluffende wereld waar zomers en winters decennia kunnen duren. Wereldwijd kent de tv-serie, waarvan HBO Nederland momenteel het derde seizoen uitzendt, miljoenen fans. De langverwachte seizoensfinale is, een dag na de Amerikaanse première, op maandag 10 juni om 20:30 uur bij HBO Nederland te zien.

De Game of Thrones-expositie in de Posthoornkerk op de Haarlemmerstraat zal op 19, 20, 25, 26 en 27 mei tussen 10:00 en 18:00 uur gratis toegankelijk zijn voor belangstellenden. Speciaal voor de Nederlandse tentoonstelling is ook de felrode jurk van Melisandre (Carice van Houten) te bewonderen.

Klik hier voor meer informatie over Game of Thrones: The Exhibition.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.